De-a lungul celor 20 de ani de activitate, SOS Satele Copiilor România a oferit sprijin copiilor aflaţi în dificultate. Anual, organizaţia desfăşoară campania „Fii mamă socială!” prin intermediul căreia recrutează mame sociale pentru cele trei Sate SOS aflate în Bucureşti, Cisnădie (judeţul Sibiu) şi Hemeiuş (judeţul Bacău).

joi, 10 martie 2011

Emoţii şi bucurie de Mărţişor în SOS Satul Copiilor Hemeiuş

Emoţii... nerăbdare... ochi aţintiţi pe geamuri... Un amalgam de trăiri, toate într-o zi de martie dedicată întâlnirii cu "bunicii" din cadrul Fundaţiei Brâncoveanu Bacău.

Copiii cu mărţişoare pregătite cu mare drag chiar de ei, flori şi zâmbete largi i-au întâmpinat pe bunicuţi în pragul caselor, cu braţele larg deschise.

Printre lacrimi şterse pe furiş sau pur şi simplu abandonate în linul lor drum, s-a aplaudat la cântecele şi poeziile spuse de copii. Au fost cadouri, au fost amintiri retrăite, lacrimi, dar, nu în ultimul rând, a fost speranţă şi bucurie.

Această întâlnire se înscrie într-un şir lung de evenimente comune, realizate în parteneriat cu Fundaţia Brâncoveanu Bacău. Prezenţa "bunicilor" în viaţa copiilor din SOS Satul Copiilor Hemeiuş este mai mult decât benefică. Să ne amintim de bucuria cu care noi ne aştepam bunicii sau mergeam în vacanţă la ei.

O primăvară însorită vă dorim tuturor!
Cu drag,
Copiii şi adulţii din SOS Satul Copiilor Hemeiuş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu