De-a lungul celor 20 de ani de activitate, SOS Satele Copiilor România a oferit sprijin copiilor aflaţi în dificultate. Anual, organizaţia desfăşoară campania „Fii mamă socială!” prin intermediul căreia recrutează mame sociale pentru cele trei Sate SOS aflate în Bucureşti, Cisnădie (judeţul Sibiu) şi Hemeiuş (judeţul Bacău).

marți, 6 iulie 2010

Donaţii pentru sinistraţi

Băcăuanii afectaţi de inundaţii au nevoie de ajutor pemtru a se pune pe picioare. Şi SOS Satele Copiilor România face un apel la comunitate: să doneze fiecare ce poate, pentru că sigur se va bucura cineva.

Membrii SOS Satele Copiilor România au fost alături de sinistraţi încă de la începutul tragediei. Au plecat zi de zi în teren şi i-au ajutat cu ce au putut pe cei rămaşi în bătaia vântului pe dealuri sau prin podurile caselor inundate. Situaţia din teren din urmă cu câteva zile era dezastruoasă.

SOS Satele Copiilor România nu se opreşte aici. ONG-ul continuă să strângă atât bani, cât şi donaţii de orice fel pentru cei care au apucat să se întoarcă în case şi au nevoie de ajutor. În primul rând, oamenii nu mai pot merge la muncă, preocupaţi fiind să scoată mâlul din case şi să dezinfecteze locuintele. Asta în condiţiile în care încă nu există apă potabilă şi nici produse de iginenizare.

Numerele de telefon la care puteţi suna pentru a face donaţii familiilor sinistrate sunt 0216680077 sau 0743068297.

Citeşte articolul pe 1 TV Bacău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu